Kozmetikámban sokféle szolgáltatással állok kedves vendégeim rendelkezésére, mindig az aktuális igényeknek megfelelve. 

Arc- és dekoltázsmasszázs:

Célja a  szövetek rugalmasságának, feszességének megtartása, az öregedési tünetek csökkentése, ill. kialakulásuk késleltetése, a szervezet felfrissítése a fáradtság megszüntetése.

Depiláció / szőrtelenítés:

A testszőrzet eltávolítása nem a modern idők találmánya. Feljegyzések tanusítják, hogy már i.e. 4000-3000-ben is használtak különféle szőrtelenítő szereket, többek között gyantát, szamárzsírt, szurkot és denevérvért, csiszolt élű kövekkel és kagylóhéjjal pedig borotválkoztak.

A testszőrzet eltávolításáról szóló feljegyzéseket minden korból lehet találni; a régi Egyiptomból, az antik Görögországból, a Római és az Azték Birodalomból v. a középkorból.

Gyantázás:
A legismertebb, leggyakoribb szőrtelenítési módszer. A szalonokban meleggyantával végzik. Gyors és hatékony ( a szőrszálnak minimum 0,5 cm-nek kell lennie.) Idővel a szőrnövekedés csökkenéséhez vezet.

Cukorpaszta:
Különleges összetételénél fogva (kizárólag kis molekula tömegű monoszacharidból/ cukorból és vízből áll) hatékony megoldást jelent az egészen rövid, esetleg a bőr alá nőtt szőrszálak eltávolítására is. Ezzel a technikával a szőrszálakat a növekedés irányába távolítják el. A cukor antibakteriális hatása segít megakadályozni a bőr begyulladását. A módszer rendszeres alkalmazása idővel a szőrnövekedés csökkenéséhez vezet.

További szolgáltatásaim:

Tartós szempilla és szemöldökfestés

Gyantázás

Cukorpaszta

Smink

Sminktetoválás

Műszempilla

Fülbelövés

Méregtelenítő kezelés aktív szénnel és csiganyálka kivonattal

Fakó, oxigénhiányos bőrre, amely gyakran ki van téve a nagyvárosi szennyezett körülményeknek. Regenerációra szoruló bőrre, illetve intenzív hámlasztó kezelés vagy orvosesztétikai eljárások után, különleges gépi kezelések után. Irritált öregedő bőrre, aknés bőrre és akne okozta hegekre.

Kezelés hatása:

  • Méregteleníti és világosítja a bőrt.
  • Intenzíven hidratáló hatású és javítja a bőr szerkezetét.
  • Helyreállítja a bőr barrier rétegét.
  • Erős antioxidáns hatású.